2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve allıkçı üzere malzemelerden kuruluşlmış alçak bir bapdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu doğrultuda büyüklük bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapıları tek evgin durumlarda binadan kaçışı hazırlamak değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların tasarrufı elden yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını makul bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine derece çağ kazanmanızı sağlamlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat Yangın kapısı istanbul fiyatı görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz tuzakır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapısı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere nazaran ne mimarilarda yangın kapısı istimal etmek zorunludur bakacak olursak;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en elverişli fiyatlarla sahip sarhoş olmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının yangın kapısı güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page